Doe ook mee!

Registratie formulier

Voor meedoen met de ActieTegenKanker.nl. Na het invullen van dit formulier en het uitvoeren van de aanwijzingen in de bevestigingsmail ga je akkoord met ons reglement en de voorwaarden van deelname. Zodra er via de doneerknop 50 euro voor je gedoneerd is komt je actiepagina online en kun je direct beginnen met het werven van donateurs.

Deze website zal automatisch een uniek wachtwoord aanmaken. Dit wachtwoord zal in de bevestigsmail van deze inschrijving naar het hierboven ingevulde e-mail adres gestuurd worden. Na het daarmee op deze website inloggen kan het wachtwoord indien gewenst zelf gewijzigd worden.
Je afbeelding moet van het type gif, png, jpg, jpeg zijn. Je afbeelding mag de grootte van 2 MBs niet overschrijden. Afbeeldingen breder dan de maximum breedte van 610 zullen worden aangepast. Afbeeldingen hoger dan de maximum hoogte van 610 zullen worden aangepast.
Selecteer afbeelding
Door te uploaden geef je aan dat je deze afbeelding mag verspreiden.

Met het drukken op bovenstaande button "registreer" bevestig je je deelname en geef je aan volledig akkoord te gaan met onze voorwaarden/reglement. Vervolgens zul je een e-mail krijgen met verdere instructies.